Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

TANNBRO

Dersom du opplever å miste en eller flere tenner er det ingen grunn til å fortvile. Det finnes i dag flere alternativer for å igjen kunne smile bredt. Et av disse er innsetting av en tannbro, en tannerstatter bestående av én eller flere tannkroner. En tannbro ser naturlig ut og føles som vanlige tenner.

Prosedyre for utforming av en tannbro

En forutsetning for å kunne benytte en tannbro er at du har nabotenner til den tapte tannen/tennene som er sterke nok til at en tannbro kan festes. For å lage en tannbro vil tannlegen preparere nabotennene slik at en tannbro vil kunne passe. Deretter lages en avstøpning, samt måling av tannfarge. Avstøpningen sendes til en tanntekniker som vil skape en tannbro i løpet av et par dager. Den endelige konstruksjonen vil være klar etter 10-14 dager etter at den har blitt prøvd og tilpasset din munnhule.

Fordelene med en tannbro

Dersom du ikke erstatter en eller flere manglende tenner risikerer du at nærliggende tenner også vil bevege på seg. I tillegg til de kosmetiske problemene som følger manglende tenner kan du også oppleve endring i bittet og andre komplikasjoner. Ved god munnhygiene og regelmessig kontroll kan en tannbro holde i flere år. Merk at ettersom det er mulig at porselenet skades i tilvenningsfasen tilbyr vi 2 års garanti på våre tannbroer.

Ta kontakt i dag for timebestilling.